Sustainable living
Less ordinary

En bæredygtig bydel

Sæt dit eget præg på en af de eftertragtede boliger i dette unikke byggeri på Sundmolen.

Copenhagen Square er et DGNB-certificeret, bæredygtigt pusterum tæt på byens liv – bygget i høj kvalitet med fokus på boligernes finish.

Ejendommen er funktionel og moderne med udsyn til vandet og adgang til unikke fællesarealer.

Her finder du de perfekte rammer til et moderne familieliv tæt på byens hjerte, havnens liv og vandets afslappende virkning.

Nordhavn er med i det prisbelønnede forskningsprojekt Energylab Nordhavn, der udvikler og afprøver nye muligheder for bæredygtig energiforsyning. Du kan følge projektet på energylabnordhavn.dk.

Unik udsigt

Få nem adgang til skønne grønne fællesområder uden at skulle passe mere end det, du selv vælger at plante på altanen eller tagterrassen.

Copenhagen Square er 80 attraktive lejligheder med altaner – nogle har også tagterrasse. Boligerne har enten udsigt til Sundmolens grønne strækning med strejf af sommerlig beplantning, Orientbassinet eller Kronløbsbassinet.

Moderne indretning

De 80 attraktive boliger i Copenhagen Square er funktionelt indrettede for at give plads til de mange formål, vi bruger et moderne hjem til. Boligerne varierer i størrelse fra 61 til 182 kvadratmeter.

Alle boliger har mindst én altan eller terrasse. I stueplan har boligerne direkte udgang til gårdrummet og små forarealer. På taget opføres private tagterrasser med taghuse. Hver bolig har mindst ét depotrum og adgang til cykelparkering.

Plads til fællesskab

Gårdmiljøet er blandt andet indrettet med grill-plads, legeområde og gode parkeringsforhold til cykler. Det hele er pænt indrammet af betonfliser.

Facaden er skiftevist tilbagetrukket og fremskudt for at give den et levende udtryk. Det giver samtidigt en spændende veksling mellem lys og skygger inde såvel som ude.

Fortid, fremtid og fritid

Copenhagen Square giver unikke rammer til det moderne byliv. I hjemmet kan man uforstyrret nyde solens vandring, mens et hav af oplevelser venter kort derfra. Den store trappe-forplads giver gode muligheder for leg og ophold lige ved vandet. Resten af Sundmolen og København giver et væld af muligheder.

Find den bolig der matcher jeres ønsker og behov

Download Brochure

Få et overblik over Copenhagen Square i vores brochure