Historical architecture
Less ordinary

Historiske pakhuse med nye funktioner

Rederiet Det Østasiatiske Kompagni (ØK) opførte i sin tid Sundmolens charmerende pakhuse. I knap 100 år blev de brugt til ØK’s handelsaktiviteter med hele verden. I dag har kreative erhverv og en række showrooms for designvirksomheder som Erik Jørgensen og GUBI hjemme under pakhusenes høje lofter med synlige bjælker.

I det yderste pakhus på spidsen af Sundmolen ligger Green Square – et showroom for kunst, design og antik. Her finder du ældre designermøbler og mange andre historiske genstande, som leder tankerne hen på den tidligere frihavns historie.

Inspireret af havnens historie

Copenhagen Square henter arkitektonisk inspiration i områdets historie. 

De mange store kraner, som engang læssede varer fra hele verden, er af arkitekterne C.F. Møller gengivet i facadens ubrudte stålkonstruktioner. Mørke tegl, bronze og mønstermurværk giver byggeriet et changerende liv, som ændrer sig med vejret.

Lyse og grønne byrum

Passagerne mellem boligerne i Copenhagen Square giver en lys og visuel sammenhæng mellem det grønne byrum uden om karréen og karréens grønne kerne.

Det indre gårdrum beplantes lyst og indbydende. Børn og barnlige sjæle får gode legemuligheder og plads til at dyrke fællesskabet i en særlig legehave mellem Copenhagen Square og naboejendommen.

Indret efter din smag

Når du køber en bolig i Copenhagen Square, sætter du selv dit tydelige præg på materialerne. 

Dit valg af gulve er afgørende for boligens udtryk.
Inviter naturen indenfor med dit foretrukne af fem trægulve. Du kan uden merpris vælge mellem fire gulve i verdens stærkeste træart, eg, og et lyst gulv i ask.

A unique kitchen Just for you.
I Copenhagen Square har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige køkkenbrands og hårde hvidevarepakker. Du får omhyggelig vejledning i valget af de materialer, som passer til dig.

Copenhagen Square showroom

Du kan se og mærke alle materialerne i Copenhagen Squares 200 kvadratmeter store showroom i Pakhus 54. Her kan du samtidigt høre havnebassinets rolige bølgeskvulp og se byggeriet skride frem.

”Der er en fantastisk stemning i Sundmolens gamle maritime bygninger. Den historiske ramme har en udstråling, som passer perfekt til vores showroom og livsstilshus. Og så er det hyggeligt at se erhvervsskibene og krydstogtskibene komme ind i havnen”

Lisbeth Larsen
Green Square

Find den bolig der matcher jeres ønsker og behov

Download Brochure

Få et overblik over Copenhagen Square i vores brochure